• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.399 %0.57
  • ETHERIUM 2.649 %0.69
5°
3 hafta önce Eğitim

Domaniç Belediyesi tarafından, açılması planlanan kültür merkezinde yer alacak kütüphane ve etüt merkezi için "Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut Olsun" sloganıyla kitap toplama kampanyası başlatıldı.

3 hafta önce Kültür

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Muratlı köyünde yaşayan Naim ve Feride Gün çifti, 15 yıl önce betonarme evlerinden vazgeçip 160 balya samandan inşa ettikleri evlerinde yaşamaya başladılar. Başlangıçta çevredekilerin "Olmaz" dediği bu sıra dışı karar, bugün kırsal turizm ve ekolojik yapılaşma alanında yeni bir trendin öncüsü oldu.

3 hafta önce Asayiş

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü, ormanların yasa dışı müdahalelerden korunması ve usulsüzlüklerin önlenmesi amacıyla 7/24 koruma kontrol devriyesi yapıyor.

3 hafta önce Diğer

Domaniç Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesinin yarım kalan spor salonu ihaleye çıktı.

3 hafta önce Diğer

Yoğun sis nedeniyle Domaniç Dağı'nda bir araç karşı şeride geçerek büyük tehlike yarattı. Sisli havalarda beyaz çizgilerin yetersiz kaldığı bölgede, sarı çizgilerin önemi bir kez daha gündeme geldi.

3 hafta önce Gündem

Domaniç - Tavşanlı yolu, 6 kilometrelik Güney - Muhacırlar arası asfalt çalışmaları başladı.

3 hafta önce Kültür

Domaniç ilçesi Aksu köyünde kadınların talepleri üzerine şalvar gecesi düzenlendi.

3 hafta önce Asayiş

Domaniç-Tavşanlı karayolunda yola düşen büyük bir kaya parçası, ulaşımı tehlikeye soktu. Jandarma ve Karayolları ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kaya parçası kaldırılarak olası bir kazanın önüne geçildi.

3 hafta önce Eğitim

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal ve Başkan Yardımcısı Şuayp Çakır, Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü'nü ziyaret ederek öğrencilere çanta hediye etti.

3 hafta önce Diğer

Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, arılı kovan desteklemesi kapsamında ilçede ve köylerinde tespit çalışmalarını tamamladı.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl