• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.218 %2.12
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
4°
1 ay önce Eğitim

Domaniç Belediyesi, ilçede eğitimde önemli bir adım atarak Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü’nün açılışını gerçekleştirdi. Kulüp, çocuklara yönelik hizmetler sunarken, LGS sınavına hazırlık kursları ile de öğrencilerin başarılarını desteklemeyi amaçlıyor. Kulübe ismi verilen merhum öğretmen Cemal Aydın’ın eşi Neriman Aydın ise açılışta yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşattı.

1 ay önce Kültür

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babaannesi, Ertuğrul Gazi'nin annesi Hayme Ana, Osmanlı'nın beylikten devlete geçişinin gerçekleştiği Kütahya'nın Domaniç ilçesi Çarşamba köyünde bu yıl 743'üncü kez düzenlenecek törenle anılacak.

1 ay önce Eğitim

Çukurca Belediyesi, rutin çalışmalarının yanı sıra okul çevre düzenleme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Ilıcaksu Mahallesi İlkokulu’nun bahçesinde düzenleme çalışmalarına başlandı.

1 ay önce Kültür

Ertuğrul Gazi'nin oğullarından Saru Batu Savcı Bey, şehadetinin 737. yılında, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy'deki kabri başında törenle anıldı.

1 ay önce Eğitim

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, Hayme Ana Meslek Yüksekokulu’nu tercih eden erkek öğrenciler için yurt açacaklarını duyurdu.

1 ay önce Politika

Domaniç İl Genel Meclis Üyesi Volkan Çelik, Domaniç – Tavşanlı yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Yolun bu yıl tamamlanarak faaliyete geçmesi planlanıyor.

1 ay önce Politika

Domaniç İl Genel Meclis Üyesi Volkan Çelik, Yeşilköy’de köylülerle çevre yolu hakkında istişarelerde bulundu. Çelik, kum arabaları ve tomruk yüklü kamyonların oluşturduğu tehlikeye karşı çözüm üretmek için çalıştıklarını belirtti.

1 ay önce Kültür

Domaniç İlçesi Saruhanlar Köyünde asırlık gelenek ‘Ebe Ana’yı Anma Töreni’ dualarla anıldı. Törende kurbanlar kesilip keşkek ikram edildi, türbe ziyareti gerçekleştirildi.

1 ay önce Ekonomi

Domaniçli çiftçi Gani Önder, 80 dönüm ayçiçeği ektiğini ve dönüm başına 300 kilogramın verim aldığını ifade etti. Üreticiler, geçen yılın üzerinde bir fiyatla satış yapmayı umuyor.

1 ay önce Spor

Domaniç Altınordu Futbol Okulundan Fuat Alp Yaman, İskender Demirsoy, Mustafa Alp Akbaba, Emiralp Karaduman ve Mehmet Emir Çetinkaya, turnuvada mücade...

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl