• DOLAR 34,25 %0.38
  • EURO 37,25 %0.49
  • ALTIN 2.994,74 %1.37
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %1.86
  • ETHERIUM 2.646 %1.34
5°
1 ay önce Diğer

Domaniç Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde (Çiftlik Köyü) yol yapım çalışmalarını başlattı. Vatandaşlardan, çalışmalar süresince Ilıcaksu yolunu kullanmaları istendi.

1 ay önce Yaşam

Hayatını sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaşayan İzzet Dede, ölümünden önce kaleme aldığı mektubuyla Domaniç halkına son bir kez seslenerek, barış ve huzur dolu bir dünya diledi.

1 ay önce Diğer

Çukurca Beldesi Ilıcaksu Mahallesinde Sarıkız mesire alanındaki polen üreten kavak ağaçları, sağlık ve çevre açısından tehlike arz ettiği gerekçesiyle kesilmeye başlandı. Kavak ağaçlarının polenleri, vatandaşların sağlığını tehdit ederken, aynı zamanda çevre kirliliğine neden olduğu için Belediye tarafından bu müdahale gerçekleştiriliyor.

1 ay önce Asayiş

Domaniç Fındıcak Köyü'nde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında, yaklaşık 3 dönümlük ormanlık alan zarar gördü. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

1 ay önce Eğitim

Domaniç Belediyesi eğitim alanında önemli bir adım atarak Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü'nü kurdu ve ilçedeki yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik LGS hazırlık kursları başlattı.

1 ay önce Asayiş

Domaniç'in Saruhanlar Köyünde boş bir alanda çıkan yangın, köyde bulunan yangın söndürme tankeri ve ardından gelen itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının boş bir cam şişeden kaynaklandığı belirtildi.

1 ay önce Yaşam

Domaniç’in bilge ve emektar isimlerinden İzzet Özdemir, 95 yaşında hayata veda etti. Özdemir, Tunçbilek’in 1970’li yıllarda büyük bir krizle karşı karşıya kaldığı dönemde yaptığı buluşla, binlerce işçinin işsiz kalmasını engelleyerek önemli bir katkı sağladı.

1 ay önce Diğer

Domaniç’in ormanlık alanında bulunan bir bahçe sulama havuzunda 13 köpeğin canlı canlı boğulduğu iddiası üzerine SOHAYKO Dernek Başkanı Yasin Yılmaz yazılı basın açıklamasında bulundu.

1 ay önce Yaşam

Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü, hafta sonu gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünü Domaniç Sefaköy'deki Üçtepeler Gözetleme Kulesi mevkiine yaptı. 18 Ağustos 2024 Pazar günü düzenlenen etkinlikte, doğaseverler 1820 rakımlı gözetleme kulesine çıkış ve inişiyle toplam 14 kilometrelik bir rotayı tamamladılar.

1 ay önce Diğer

Domaniç ilçesine bağlı Karaköy girişine "Hoş Geldiniz" ve "Güle Güle" levhaları yerleştirildi. Yaşar Vural, bu projeye destek veren tüm köylülere teşekkür etti.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl