• DOLAR 34,26 %0.38
  • EURO 37,25 %0.48
  • ALTIN 2.989,51 %1.19
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %2.24
  • ETHERIUM 2.643 %1.65
5°
9 ay önce Politika

Mesut Yeşil, Domaniç İl Genel Meclisi Üyeliği için Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Domaniç Sarıot köyünden olan Yeşil, açıklamasında hemşerilerini selamlayarak, uzun yıllar İnegöl'de ve çeşitli Kütahya ilçelerinde hizmet etmiş biri olarak, 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya İl Genel Meclisi Üyeliği için başvuruda bulunduğunu belirtti.

9 ay önce Kültür

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Saruhanlar köyü, tarihi bir efsaneye ev sahipliği yaparak her yıl iki kez düzenlenen anma törenleriyle dikkat çekiyor.

9 ay önce Yaşam

Domaniç Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Sakıp Karaca ilk kez dede oldu.

9 ay önce Asayiş

Kütahya'nın Domaniç ilçesinden bir çiftçi, tarım işleriyle uğraşan vatandaşların ana yola çıkarken dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

9 ay önce Politika

Ak Parti Kütahya İl Başkanlığı, Emet yolu için "Aşkımız Emet – Tavşanlı yolu gibi hiç bitmesin diyenler üzülmesin!" diyerek 8 kilometrelik yolun tamamlandığını duyurdu. Ancak Domaniç – Tavşanlı yolu için verilen vaatler tutmadı.

9 ay önce Spor

Domaniç 1. Amatör Küme 12. Hafta karşılaşmaları, heyecan dolu mücadelelere sahne oldu.

9 ay önce Diğer

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen 12 asker için Domaniç Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen anlamlı bir program gerçekleşti. Program, Domaniç Ülkü Ocakları binasında düzenlendi.

9 ay önce Manşet

Domaniç'te 2023 yılında birçok önemli olay yaşandı. Gündemden düşmeyen en önemli konulardan biri ise yine Domaniç - Tavşanlı yolu oldu. İşte Domaniç’te yılın özeti...

9 ay önce Diğer

Domaniç’in Kırık köyü için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 3. Bölge Eskişehir Bölge Müdürlüğü ihaleye çıktı.

9 ay önce Yaşam

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl