14 ŞUBAT İLÇE ESNAFINI DA GÜLDÜRDÜ

Çeşitli sektörlerde Sevgililer Gününde hareketlilik doruk noktasına ulaştı. Hediyelik eşya, eğlence ve lokanta gibi alanlarda işletmeler, özel hazırlıklarını tamamladı. Müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmak için çaba sarf eden esnaflar, Domaniç'te satışlardan memnun kaldı.

DOMANİÇ; Sevgililerin sevinci ilçe esnafını da güldürdü

“DOMANİÇ HALKININ DESTEĞİYLE MUHTEŞEM BİR GÜN GEÇİRDİK”

Mustafa Özgöl'ün sahibi olduğu Domaniç AVM de 14 Şubat sevgililer gününde beklentinin üzerinde satış elde etti. Sevgililer Günü, alışveriş merkezine büyük bir canlılık getirdi, vatandaşlar sevdiklerine özel hediyeler bulmak için AVM'ye akın etti. Gün boyunca gerçekleşen yoğun alışveriş trafiği, AVM'nin satışlarını zirveye taşıdı. Mustafa Özgöl, yapılan alışverişlerin beklentilerini aştığını belirterek,

Topukyayla Tabiat Parkı bayramda doldu taştı! Topukyayla Tabiat Parkı bayramda doldu taştı!
"Bugün Domaniç halkının desteğiyle muhteşem bir gün geçirdik. Herkesin sevgililer gününü kutlamak için AVM'ye gelmesi, bizleri çok mutlu etti." dedi.
DOMANİÇ; Sevgililerin sevinci ilçe esnafını da güldürdü

KADINLAR SAAT VE CÜZDAN ERKEKLER KÜRE HEDİYE ETMEYİ SEÇTİ

Özellikle kadın ziyaretçilerin tercihi, erkek cüzdanı ve saat set takımı gibi hediyelerden yana oldu. Erkekler ise genellikle hediyelik küre alışverişi yaparak sevdiklerine sürpriz yapma yolunu seçtiler. Domaniç AVM, sevgililer günü coşkusunu yaşayan ziyaretçilerine teşekkür ederken, önümüzdeki etkinliklerde de benzer bir coşkuyu paylaşmayı umduklarını belirtti.

DOMANİÇ; Sevgililerin sevinci ilçe esnafını da güldürdü

Editör: Serdar Yiğit