Spor

Sarıotspor Köy Halkının Desteğiyle Başarıya Koşacak

Domaniç'in Sarıot Köyünde köylülerin büyük desteğiyle faaliyetlerine devam eden Sarıot Spor Kulübü, yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Kulüp Başkanı Bahri Gören ve yönetimi, köy halkının desteği sayesinde kulübün büyümeye devam ettiğini belirterek, başta Sarıot Köyü sakinleri olmak üzere tüm destekçilere teşekkür etti.

KÖYLÜLERİN DAYANIŞMASIYLA GÜÇLENİYOR

Bahri Gören, yaptığı açıklamada,

"Sarıot Köyü halkı, her zaman takımının arkasında durdu ve bizi yalnız bırakmadı. Köyümüzün bu dayanışma ruhu, kulübümüzü ayakta tutan en büyük güç oldu. Bu destekle çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

KOMBİNE BİLETLERLE GÜÇLÜ SEZON HEDEFİ

Gören, ayrıca Süper Amatör Ligde bir ilke imza atarak kombine bilet satışlarına başlanacağını duyurdu. Satılacak kombine biletlerin, kulübün ihtiyaçlarının karşılanması ve daha iyi bir sezon geçirilmesi için kullanılacağını belirtti.

Projeye köy halkının ve tüm taraftarların katılımını beklediklerini dile getiren Gören, kombine biletlerin numaralı olarak satışa sunulacağını ve önümüzdeki dönemde düzenlenecek özel bir etkinlikte çekilişle değerlendirileceğini açıkladı.

Loading...

Bahri Gören, son olarak, "Tüm köylülerimizi ve destekçilerimizi bu etkinliklerde yanımızda görmek istiyoruz" diyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.