Spor

Domaniçspor Şanssız Başladı Ama Umut Verdi

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup 1. hafta mücadelesinde Manisa 1965 SK'ye 1-0 mağlup olan Domaniçspor, sahadaki mücadelesiyle umut verdi.

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta sezonun ilk hafta maçında Domaniçspor, deplasmanda Manisa 1965 SK'ye konuk oldu. Baştan sona çekişmeli geçen maçta temsilcimiz Domaniç SK, oyunuyla göz doldurmasına rağmen şanssız bir şekilde sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın tek golü, ilk yarının son dakikalarında, 45+3. dakikada Manisa ekibinden geldi. Golün hemen ardından moral kaybı yaşamadan sahada kalan Domaniç SK futbolcuları, büyük bir azimle ikinci yarıda eşitliği sağlamak için var gücüyle mücadele etti. Ancak talihsizlikler ve gol yollarındaki eksiklikler, temsilcimizin sahadan puansız ayrılmasına neden oldu.

DESTEK MESAJI VERİLDİ

Manisa deplasmanında taraftar desteğinden uzak olmasına rağmen, oyuncuların ortaya koyduğu performans ilerleyen haftalar için umut verdi.

Maç sonrasında kulüp tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, "Emeğinize, yüreğinize sağlık çocuklar! Olacak olacak..." ifadeleri kullanılarak futbolculara destek verildi.