Bir dizi toplantı ve ziyaretler için Kütahya'ya gelen Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği yönetimi Hayma Ana'nın kabrini ziyaret etti.

Kütahya Valiliği ev sahipliğinde şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini ziyaret eden Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği, Vali Ali Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kütahya'ya hayran kaldıklarını söyleyen Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu, "Samimiyetiniz ve misafirperverliğiniz için Türkiye'deki bütün kadınlar adına teşekkür ederiz" dedi.

Kadın muhtarları Kütahya'da misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirten Vali Ali Çelik, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

GÖRÜNÜRLÜĞÜMÜZÜ ARTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ

Heyetiyle birlikte derneğin Kütahya temsilcisi Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu önderliğinde Kütahya'yı gezen Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kütahya'ya Sayın Valimiz Ali Çelik'in daveti üzerine Kütahya'ya geldik. Burada çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yönetim olarak toplantılar yapıp bazı kararlar alıyoruz. Çalışmalarımızdan bir tanesi Türkiye'de kadın muhtar sayısını artırmak. Bu kapsamda her gittiğimiz ilde görünürlüğümüzü artırmaya çalışıyoruz. Kütahya'da şu anda 4 kadın muhtarımız var. Bu sayının artması için buradaki temsilcimiz Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu Hanım da gayretle çalışıyor. Bunun yanında Kütahya'yı gezme fırsatımız da oluyor. Kütahya gerçekten Anadolu'nun kadim şehirlerinden bir tanesi. Biz ekip olarak bu şehre hayran kaldık diyebiliriz" dedi.

Nurcan Duygu da derneğin genel merkez heyetini Kütahya'da misafir etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Misafir heyet

antibiotics.live>

, üç gün süren program kapsamında Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti, Domaniç ilçesinde bulunan Hayme Ana Türbesi ile Sarıkız ve mızık Çamı ziyareti ile kentin farklı tarihi ve kültürel alanlarını ziyaret etti.

Editör: Serdar Yiğit