12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü’nün 101.yılı kapsamında Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

Program öncesinde Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı, İlçe Kaymakamı Muhammed Enes İpek ve Belediye Başkanı Sahvet Ertürk tarafından yapıldı.

Açılışın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile program başladı. Program, Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan video gösterimi, öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisi, Mehmet Akif Ersoy temalı tiyatro gösterimi, şiirler ve 12 Mart temalı video gösterimi ile devam etti.

Program sonunda İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılı münasebetiyle düzenlenen 12 Mart temalı resim, şiir, kompozisyon ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Muhammed Enes İpek, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın ve İlçe Jandarma Komutanı Erdoğan Yüksel tarafından hediyeleri takdim edildi.

Editör: Serdar Yiğit