• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.099 %-0.22
  • ETHERIUM 2.639 %0.78
11°
4 gün önce Spor

Kütahya'da düzenlenen Sporun Enleri ödül töreninde Domaniç’in temsilcisi Hayme Ana Spor Kulübü, 2024 Amatör Spor Haftası'nın en centilmen takımı olarak onurlandırıldı.

4 gün önce Spor

Kütahya SAL B grubunda Domaniç’in temsilcisi Muratlıspor, Domaniç İlçe Stadında oynanan maçta 1867 Simavspor’u 5-0 gibi net bir skorla mağlup etti. İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Muratlı Spor, ikinci yarıda da üstünlüğünü korudu.

4 gün önce Spor

Domaniç’in SAL A Grubu temsilcisi Sarıotspor, Cumartesi günü saat 14.00'te oynanan karşılaşmada Balkan Termik’i farklı bir skorla mağlup etti.

1 hafta önce Diğer

Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile TARSİM Bursa Bölge Müdürlüğü’nün işbirliğinde, çiftçilere yönelik Devlet Destekli Tarım Sigortaları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya TARSİM Bursa Bölge Müdürü Mustafa Değer ve ekibi ile ilçedeki çiftçiler ve teknik personel katıldı.

1 hafta önce Asayiş

Domaniç ilçesine bağlı Fıranlar Köyünde, cuma akşam saatlerinde meydana gelen talihsiz kazada, 3 çocuk babası 45 yaşındaki Mustafa Çağlar yaşamını yitirdi.

1 hafta önce Spor

Domaniç’in takımları, oynanacak olan önemli karşılaşmalar için hazırlıklarını tamamladı. Hafta sonu Domaniç’te futbol heyecanı dorukta olacak. Takımlar, Bölgesel Amatör Lig ve Kütahya Amatör Lig kapsamında önemli karşılaşmalara çıkacak.

1 hafta önce Gündem

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencileri, kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla siyah giyinerek eylem düzenledi.

1 hafta önce Gündem

Domaniç Sultan Alaaddin Camiinin inşaat sürecinin başladığı duyuruldu. Cami, yeni inşaat tamamlanıncaya kadar ibadete kapalı olacak.

1 hafta önce Politika

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, Line TV’ye verdikleri röportajda, iki şehir arasındaki tarihi ve sosyolojik bağları vurgulayarak, iş birliğinin sürdürüleceğini belirtti.

1 hafta önce Diğer

Domaniç ilçesine bağlı Karaköy’de, muhtarlık tarafından düğün salonu çevresinde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları başarıyla tamamlandı. Karaköy Muhtarı Yaşar Vural’ın girişimleriyle gerçekleştirilen proje, düğün salonunun kullanımını daha işlevsel hale getirmeyi amaçlıyor.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl