• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.035 %0.05
  • ETHERIUM 2.641 %-0.14
6°
2 hafta önce Asayiş

Domaniç ilçesi Çamlıca yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında bir araç yola aniden çıkan geyiğe çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken, geyik kazadan yara aldı.

2 hafta önce Eğitim

Bursa’da ilk kez düzenlenen Dijital Oyun Geliştirme Yarışmasında, Domaniç ilçesi Aksu köyünden Hamza Çınar ve ekibi, elde ettikleri 2.'lik ile dikkat çekti.

2 hafta önce Spor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) öncesi hazırlıklarını sürdüren Domaniçspor, Eskişehir 2 Eylül Spor Kulübü ile özel bir maç gerçekleştirdi.

2 hafta önce Asayiş

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde son bir hafta içinde yaşanan trafik kazaları, bölgedeki sürüş güvenliğine dair önemli uyarılar içeriyor. Kazalarda toplamda 14 kişi yaralandı. Kazalar, dikkatli araç kullanmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

2 hafta önce Asayiş

Domaniç ilçesi Fındıcak köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kazada iki kişi yaralandı.

2 hafta önce Asayiş

Domaniç ilçesine bağlı Karaköy’de, caminin hemen arkasında yer alan ve uzun zamandır kullanılmayan metruk bina, köy halkının güvenliğini tehlikeye attığı gerekçesiyle yıkılıyor.

2 hafta önce Asayiş

Domaniç’te, tüm uyarılara rağmen telefon dolandırıcılığı girişimleri hız kesmeden devam ediyor. İlçede dolandırıcıların kullandığı yöntemler giderek daha çeşitleniyor ve mağduriyetler artıyor.

2 hafta önce Asayiş

Domaniç ilçesine bağlı Muratlı köyünde meydana gelen kazada, bir otomobil küçükbaş hayvana çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

2 hafta önce Asayiş

Domaniç İlçe Emniyet Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün koordineli çalışmasıyla, gece Domaniç-İnegöl çevre yolunda uyuşturucu operasyonu düzenledi. Durabey kavşağında durdurulan bir araçta yapılan incelemelerde, uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik bulgulara ulaşıldı.

3 hafta önce Diğer

Domaniç İlçesinden 34, Kütahya merkezden ise 2 olmak üzere toplam 36 vatandaş, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile kutsal topraklara umre ziyareti için uğurlandı.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl