• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.399 %0.57
  • ETHERIUM 2.649 %0.69
5°
10 ay önce Spor

Domaniç 1. Amatör Küme’de pazar günü oynanan maçta Haymeanaspor, Durabeyspor karşısında galip geldi.

10 ay önce Sağlık

Domaniç İlçe Hastanesine 113.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kurası sonucu, Dâhiliye (İç Hastalıkları) uzmanı atandı.

10 ay önce Politika

Domaniçli iş insanı ve Sarıot Spor Kulübü Başkanı Bahri Gören, siyasete adım atıyor. Gören, yaptığı açıklama ile Ak Parti çatısı altında İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olduğunu duyurdu.

10 ay önce Politika

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde uzun yıllardır esnaflık yapan Ali Ergun, CHP’den İl Genel Meclisi üyeliği için aday adayı olduğunu duyurdu.

10 ay önce Politika

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, İçme Suyu Hattı ve Kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Akan’ı ziyaret etti. Başkan Ertürk’e ziyaretinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü de eşlik etti.

10 ay önce Yaşam

Geçen sene 150 kilo aronya üretip büyük ilgi gören Yaşar Çağlar, bu yıl hedefini 10 kat artırdı. Domaniç’in sağlıklı tarımına öncülük eden Çağlar, Pazar sorunu yaşamadan tüm ürünleri satışa sundu.

10 ay önce Sağlık

Geçirdiği kaza sonrasında tedavisine başlanan iş insanı sağlıklı bir şekilde evine döndü.

10 ay önce Politika

Domaniçli girişimci İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

10 ay önce Gündem

Kütahya'nın Çukurca Beldesi'nden Halil Bilge, 2024 yerel seçimleri için AK Parti'den Çukurca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

10 ay önce Diğer

Domaniç'te soğuk ve sert kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, vatandaşlar araçlarına kışlık lastik takmak için oto lastikçilere akın etmeye başladı. Yüksek kesimlerde aralıklı olarak etkili olan kar yağışının beklendiği günlerde, vatandaşlar kışlık lastik takma telaşıyla oto lastikçileri doldurdu.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl