• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 67.950 %-0.07
  • ETHERIUM 2.635 %0.4
12°
11 ay önce Gündem

Domaniçli hemşireden lenfödem hastalarının yaşam kalitesini artırarak sağlık alanında önemli bir adım attı.

11 ay önce Spor

Domaniç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında renkli müsabaka Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında bir futbol müsabakası gerçekleştirildi.

11 ay önce Politika

Kütahya ilinde adalet hizmetlerini geliştirmek ve yeni yatırımlarla adaleti daha erişilebilir hale getirmek için AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, önemli açıklamalarda bulundular. Ortak bir basın açıklaması düzenleyen milletvekilleri, ildeki adalet hizmetlerinin geliştirilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini vurguladılar. İşte bu önemli gelişmelerin başında, yarım kalan açık ceza ve infaz kurumunun 2024 yılında açılması planı yer aldı.

11 ay önce Güncel

Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı bulunan Domurköy'de uzun süredir talep edilen Taşkın Sel Kanalı Projesi hayata geçiyor

11 ay önce Kültür

Kütahya’nın Domaniç ilçesi, Türkiye'nin kültürel zenginliklerini ve tarihi güzelliklerini keşfetmek isteyen Malezyalı misafirleri ağırladı. Haji Amir Bin Hamzah ve Hajah Fatimah Binti Bahrin çifti, Türk Savaş Sanatları Gösteri Ekibinin davetiyle Domaniç'in doğal ve tarihi güzellikleri ile tanıştı.

11 ay önce Kültür

Domaniç'te öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı muhteşem 100. kutlamalarına Domaniç halkı tam destek çıktı. Ebe çamlığı Güreş alanında yapılan kutlamalarda tribünler hınca hınç dolarken, programda öğrencilerin sergilediği gösteriler ve Neşe Tekdemir İlik öğretmenin konuşması alanı dolduranları göz yaşına boğdu.

11 ay önce Kültür

Domaniç ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, doğa ve spor tutkunları Domaniç Dağları'nda muhteşem bir yürüyüş deneyimi yaşadılar.

11 ay önce Yaşam

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak için başlatılan "Cumhuriyetin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında, Cumhuriyet'in 75. yılında yazılan özel mektup aile bireylerine ulaştı. Kampanyaya katılanlar arasında bulunan öğretmen Neşe İlik, bu duygusal anıları paylaştı.

11 ay önce Asayiş

Domaniç ilçesine bağlı Fıranlar köyünde iki ayının görüntüsü güvenlik kameralarına takıldı. 

11 ay önce Sağlık

Domaniç İlçe Hastanesi, 13 Kasım Pazartesi tarihinde, 40-69 yaş aralığındaki ve son 2 yıl içinde meme kanseri taraması yaptırmamış tüm kadınları, mobil mamografi aracına davet ediyor. Sağlık Bakanlığı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri (KETEM) aracılığıyla, 40-69 yaş arası kadınlara 2 yılda bir meme kanseri taraması fırsatı sunuyor.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl