Ak Parti Domaniç İlçe Başkanı Numan Köksal ile Ak Parti Domaniç Belediye Başkan Adayı Ahmet Özoğul, İYİ Parti İlçe Başkanı Sami Özdemir ile İyi Parti Domaniç Belediye Başkan Adayı Şerif Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Fatih Yalçınsoy, Saadet Partisi İlçe Başkanı Beytullah Yılmaz ile ilçe yönetiminden Ahmet Cebe, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Orhan ortak basın açıklamasına bulundu.

DİMDİK YANINDA OLACAĞIZ

Partiler adına ortak basın açıklamasını yapan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Fatih Yalçınsoy,

“İlçemiz Osmanlı İmparatorluğunun filizlendiği, kayıların yurt edindiği birçok tarihi ve kültürel açıdan zenginlik barındıran, günümüz itibari ile 14 bin küsur nüfusu olan Kütahya İlimizin şirin, güzel ve değerli bir ilçesidir. Bizler bu kadar değer ve kültüre sahip olan ilçemiz için menfaatler söz konusu olduğunda dimdik yanında olacağımızı aleyhine olan durumlarda ise dimdik karşısında olacağımızı tüm kamuoyuna bildiriyoruz” dedi.

BERABER HAREKET EDECEĞİZ

Geçmişte yaşanan hatalar yüzünden kaybedilen birçok değerin olduğunu belirten Yalçınsoy, bundan sonra geri kazanmak için bir ve beraber hareket edeceklerini ifade etti.  

Siyasi partiler Domaniçspor için tek yumruk

SPORDA SİYASETTE KÜFÜR DE İSTEMİYORUZ

Yalçınsoy,

“Geçen hafta Pazar günü oynanan Domaniçspor’umuzun şampiyonluk maçında hiçbir fiili ve münferi saldırı yada büyük bir tatsızlık olmamasına rağmen, aynı rakip takımla kendi sahalarında oynanan maçtan sonra oyuncularımıza ve taraftarımıza karşı yapılan sinkaflı küfürler, hakaretler ve darp girişimine Domaniçli taraftarlar olayı büyütmemişti.  Araya birilerini sokmamış, ilgili mercilere şikâyette bulunulmamıştı. Biz Domaniç’in Siyasi Parti Temsilcileri olarak sporda siyasette küfür de istemiyoruz. Sporda şiddet, küfür veya hakarete hepimiz karşıyız. Spor dostluk ve kardeşliktir bilinci ile gençlerimizi spora teşvik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DOMANİÇSPORUN ŞAMPİYONLUĞU GÖLGELEMEYECEK

Açıklamada, tüm bu süreç neticesinde hiçbir olay Domaniç Sporun şampiyonluğunu gölgelemeyeceği belirtildi.

Domaniç Yeniden Refah Partisi'nde görev değişiklikleri oldu Domaniç Yeniden Refah Partisi'nde görev değişiklikleri oldu

Yalçınsoy,

“Açık ara farkla grubunda şampiyon olan Domaniç sporumuzu tebrik ediyor, Domaniç sporumuzu ve spora aşık olan gençlerimizin yalnız olmadıklarını buradan bildirmek isteriz. Bundan sonra sadece spor değil her alanda güzel ve kıymetli ilçemiz Domaniç’imiz asla yalnız bırakılmayacak biz siyasiler birlik ve beraberlik içerisinde hareket edecek, ilçemizin menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda birlikte hareket edeceğiz” diye belirtti.

ÖNEMLİ OLAN DOMANİÇ’İMİZDİR

Ortak açıklamada, siyasiler değişeceğini, makamların gelir geçer olduğunu önemli olan ise Domaniç olduğu belirtildi.

Açıklamanın sonunda ise;

“Son olarak şampiyon olan Domaniç Sporumuzu tebrik ediyor, mücadelelerini sürdüren diğer klüplerimize başarılar diliyor, hepinizi çok sevdiğimizi ve asla yalnız olmadığınızı bilmenizi istiyoruz.
Teşekkürler”

Editör: Serdar Yiğit