MESLEK YÜKSEK OKULUNA TESLİM EDİLDİ

Mesleki eğitimin her geçen gün önem kazandığı günümüzde, Domaniç’teki meslek okuluna 2 eksenli, 3 eksenli ve 4 eksenli olarak kullanılabileceği CNC makinesini Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile bizzat teslim etti.

DOMANİÇ; Okula ahşap CNC makinesi hediye edildi

İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM

Konu ile açıklama yapan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk,

Gençlerden gurur tablosu; Gösterdikleri performansla büyük beğeni topladılar Gençlerden gurur tablosu; Gösterdikleri performansla büyük beğeni topladılar
DOMANİÇ; Okula ahşap CNC makinesi hediye edildi
“Hemen hemen her sektörde çalışan nitelikli insan gücüne ihtiyacımız var. Bir yanda binlerce kişi iş ararken diğer yanda da birçok sektör eleman arıyor. Ara eleman açığı büyüyor. Bizde Belediye olarak bu konuda okulumuza destek olmak istedik. Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her yıl mezun ettiği öğrenciler hem meslek öğreniyor hem de aile bütçelerine destekte bulunuyor. Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyesine, ahşap gibi ham maddeleri işleyerek belirli şekiller veren yüksek özellikli yeni ahşap CNC tezgâhı kazandırdık. İlçemizde istihdamı artırmak için çalışmalarımız da devam ediyor. Okulumuzun talepleri doğrultusunda makinemizi teslim ettik. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun inşallah” dedi.

Editör: Serdar Yiğit