DOMANİÇ'TE MHP İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI BELLİ OLDU

Partinin İl Genel Meclisi için belirlediği aday listesinde ilk sırayı Muratlı köyünden Günay Aydın alırken, ikinci sırayı Durabey köyünden Remzi Yıldız aldı. Adaylıkları netleşen isimler Domaniç Gazetesine konuştu.

Domaniç; MHP’nin İl Genel Meclis Üyelerinden açıklama

1. SIRA ADAYI GÜNAY AYDIN

Birinci sıra adayı Günay Aydın 40 yaşında, evli 2 çocuk babası.

Hayvancılık yapan ve özellikle köylerin sıkıntılarını ve taleplerini iyi bildiğini ifade eden Günay Aydın, Domaniç’in tüm köylerine hizmet ederek vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmanın, en büyük hedefi ve arzusu olduğunu belirtti.

Aydın, “31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde daha kaliteli bir hizmet için, daha adil ve şeffaf bir yönetim tarzı için, daha güzel bir Domaniç için, halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla bu yola baş koyduk” dedi.
Domaniç; MHP’nin İl Genel Meclis Üyelerinden açıklama

2. SIRA ADAY REMZİ YILDIZ

İkinci sıra adayı Remzi Yıldız ise 58 yaşında evli 4 çocuk babası.

Başkan Uysal, CHP yerel yönetimler çalıştayına katıldı Başkan Uysal, CHP yerel yönetimler çalıştayına katıldı

22 yıl Soma Ege Linyitleri işletmesinde şoförlük yapan Yıldız, daha sonra Tunçbilek GLİ’de 10 yıl çalıştı.  2014 yılında ise emekli oldu.

Aynı yıl içerisinde bir dönem Durabey köyü muhtarlığı yapan Yıldız, 1989 yılında bu yana MHP yönetiminde çeşitli görevler aldı.

Soma’da Kütahyalılar Derneğinde yöneticilik yaptığını ifade eden Yıldız, insana hizmet olan her yerde görev aldığını belirtti.

Yıldız, “Benim memleketim benim gözümde altın. Bir olalım, beraber olalım ve altın gibi değerli olan ilçemizi hak ettiği şekilde yönetelim. Hizmet benim işim, bu yüzden bu yola çıktım ve desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit