İyi Parti Domaniç İlçe Başkanı Sami Özdemir, İYİ Parti Domaniç Belediye Başkan Adayı Şerif Yılmaz, Kontenjan Üye Şefik Karaca, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri Adayları ile parti yönetimi ilçeyi ziyaret eden İyi Parti Bursa Milletvekili Çevre Komisyonu Üyesi Hasan Toktaş ve Genel İdare Kurulu Üyesi Müberra Çakır ile esnaf ziyareti yaptı.

DOMANİÇ ÇOK HEYECANLI

Daha sonra Domaniç Gazetesine ziyarette bulunan heyet, esnaf ziyareti sırasında Domaniç’i çok heyecanlı gördüklerini söyledi.

İyi Parti Bursa Milletvekili Çevre Komisyonu Üyesi Hasan Toktaş, Domaniç’i nüfusu gibi durumlarla değil, ecdat yadigarı topraklar olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Mevcut yerel yönetimin bu potansiyelin farkında olmadığını söyleyen Toktaş, Domaniç’in kaderinin değişeceğini söyledi. Esnaf ziyaretleri sırasında nüfusa oranla çok fazla kadın esnaf olduğunu dile getirerek bu durumdan çok hoşnut olduğunu belirtti.

İyi Parti'nin Vekili Toktaş'tan Domaniç'e tam destek sözü

“BEN DOMANİÇ’İN VEKİLİYİM”

Tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü Domaniç’in ön plana çıkarılması gerektiğinin altını çizen Toktaş, Belediye Başkan adayları Şerif Yılmaz ve ekibin çok güçlü olduğunu ifade ederek,

Domaniç Yeniden Refah Partisi'nde görev değişiklikleri oldu Domaniç Yeniden Refah Partisi'nde görev değişiklikleri oldu
“ Ben Domaniç’in vekiliyim. Komşu ilçe İnegöl ilçesindenim. Bu bölgeyi çok iyi tanıyorum. Burada seçimi kazandığımızda tüm projelere tam destek verecek ve hepsini çok sıkı takip edeceğim. Ekibimiz çok güçlü Domaniç bir cihan devletinin kurulduğu toprak. Burası hak ettiği değeri görmeli. Bu hakkı da Domaniç’e en güzel biz teslim ederiz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit