Yaşam

Domaniç Aksu köyünde şelale ve park projesi için ilk adım atıldı

Domaniç ilçesi Aksu Köyünde yapay şelale ve park alanı oluşturulması için çalışmalar başladı. Köy Muhtarı Seçil Cengiz, projeyi köy halkının desteğiyle hayata geçireceklerini belirtti.

Abone Ol

Aksu Köyü Muhtarlığı, köy girişine yapay şelale ve havuz inşa etmek için çalışmalara başladı. Köy girişinde yer alan Değirmenönü mevkiinde yaklaşık 5 dönümlük bir alan temizlenerek sosyal yaşam alanı haline getirilecek.

DOMANİÇ’E YENİ BİR YAŞAM ALANI

Proje kapsamında şelalenin yanı sıra park ve yeşil alan düzenlemeleri de yapılacak. Köy Muhtarlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, Aksu Köyü’nün çehresi değişecek ve bölge sakinleri için yeni bir sosyal alan oluşturulacak.

KÖY HALKININ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Köy Muhtarı Seçil Cengiz, projenin köy halkının desteğiyle yürütüldüğünü belirterek, bölgeyi daha cazip bir hale getirmek istediklerini söyledi.

Cengiz,

"Köy girişine yapay bir şelale yapmayı planlıyoruz. Alt kısmında ise yeşil alan ve park düzenlemesi olacak. Bu alan, köyümüz için bir aynı sarıkız gibi cazibe merkezi haline gelecek. Katkıda bulunmak isteyenlere kapımız açık, köy halkının desteğiyle bu projeyi hayata geçireceğiz” dedi.