Belediye başkanlarının da seçileceği 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkan adayları oylarını kullandı. Domaniç'te Mahalli İdareler Seçimleri için 3 bin 840 kişinin sandık başına gidecek.

İLK SANDIĞA ÖZOĞUL GİTTİ

İlk olarak Ak Parti Domaniç Belediye Başkan Adayı Ahmet Özoğul, oyunu Domaniç Ortaokulu'nun 1009 numaralı sandığında kullandı. Daha sonra Yeniden Refah Partisi Domaniç Belediye Başkan Adayı Fatih Yalçınsoy, Domaniç Şehit Muhammed Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu'nun 1003 numaralı sandığında oyunu kullandı.

CHP Domaniç Belediye Başkan Adayı Engin Uysal ise eşiyle birlikte Hisar İlkokulu'nun 1012 numaralı sandığında oyunu kullandı. Hemen ardından İYİ Parti Domaniç Belediye Başkan Adayı Şerif Yılmaz da Hisar İlkokulu'nun 1013 numaralı sandığında tercihini belirledi.

Türkiye'nin en genç muhtarı Domaniç'ten çıktı Türkiye'nin en genç muhtarı Domaniç'ten çıktı

SON OYU İSE TURAN KOYUN KULLANDI

MHP Domaniç Belediye Başkan Adayı Sahvet Ertürk ise eşiyle birlikte Domaniç Şehit Muhammed Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu'nun 1004 numaralı sandığında oyunu kullandı. Son olarak Saadet Partisi Domaniç Belediye Başkan Adayı Turan Koyun ise tercihini Domaniç Ortaokulu'nun 1007 numaralı sandığında yaptı.

Editör: Serdar Yiğit