İlçemizde görev yapan eski şeflerimizden Serdar Aksu Tavşanlı Orman İşletme Müdürü olarak göreve başladı.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü İznik Orman İşletme Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak atanan Serdar Aksu göreve başladı.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar göreve başlaması nedeniyle Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Serdar Aksu'yu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir ve Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü görevini 6 yıldır sürdüren ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Basın ve İletişim Şube Müdürlüğü görevine atanan Sinan Özdağ'da devir teslim töreninde hazır bulundu.

Bölge Müdürü Birol Dündar ziyaretinde; birlik ve beraberlik içinde çalışarak başarılı işlere imza atılacağını belirtti ve Serdar Aksu'ya yeni görevinde başarı ve mutluluklar diledi.
Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü görevine başlayan Aksu'da daha önce de Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Domaniç ve Gediz İşletme Müdürlüklerinde görev aldığını ve Kütahya'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Bölge Müdürü Birol Dündar'a teşekkürlerini iletti.

Editör: Serdar Yiğit