İstanbul'da düzenlenen Djı Enterprıse Workshop 2022'ye, sektörün önde gelen isimlerinden GeoGrafik Coğrafi Bilgi Teknolojileri sahibi hemşerimiz Tahir Turan konuşmacı olarak katıldı.

Ağustos ayında İstanbul'da düzenlenen etkinlikte DJI direktörlerinden Jony Ji, markanın gelecek vizyonuna dair bilgiler paylaştı.

Emniyet güçlerinin de önemli katkılar sağladığı etkinlikte, enerji firmaları faaliyetlerinin sunumlarını gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi öğretim üyelerinden Muhittin İnan, multispectral alanda yaptığı bilimsel akademik çalışmalardan bahsederken, Biriz Enerji kurucularından Hakan Yaralı da Termal GES analizine yönelik geliştirdikleri yerli ve milli yazılımı tanıttı.

GeoGrafik Coğrafi Bilgi Teknolojileri sahibi hemşerimiz Tahir Turan'da konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, Geomatik mühendisliği coğrafi veri üretiminde droneların kullanımına yönelik paylaşımlar yaptı.

Aynı zamanda çözüm GeoGrafik ortaklarından Von Mühendislik kurucusu Volkan Eken de Lidar verisine yönelik bilgi paylaşımında bulundu.

Turan etkinlik sonunda, “Başta Fatih Döndür ve Ümit Şale olmak üzere, etkinlikte emekleri geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

GeoGrafik; Harita ve Arazi mühendisliği disiplinlerine çözümler sunmak amacıyla 2013 yılında kurulmuştur. Yeryüzüne ait coğrafi verilerin bizzat üretilip görselleştirilmesi hizmetlerini sunmanın yanında, bu verilerin üretilmesi için gerekli her türlü teknolojinin tedarikçiliğini yapar. Ayrıca bu teknolojilerin kullanılmasında ihtiyaç duyulan eğitim ve destek süreçlerini organize eder, danışmanlık hizmeti sağlar. Arazi mühendisliği disiplinleri tarafından yürütülmekte olan projelerde ihtiyaç duyulan coğrafi verilerin bilgiye ve haritaya dönüştürülmesi sürecini sağlıklı şekilde yöneterek doğru, hassas ve güvenilir bilgi üretimini misyon edinen şirketimiz, toplam kalite vizyonuna sadık kalarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Editör: Serdar Yiğit