• Tarihi Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Ercan Tekdemir, çalışmalara başladı.

Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Ercan Tekdemir

Pharmacie française en ligne

, 661. Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu.

Ağa Tekdemir, hiç kimseyi ayırmadan, birleştirici bir ağa olacağını ve gelecek sene yapılacak yağlı güreşler için her kapıyı çalacağını söyledi.

BUGÜNDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADIM

Bu organizasyonun siyaset dışı olduğunu ve hep birlikte olunursa başarılı olunacağını savunan Tekdemir, kendisine olan olumlu ilgiden dolayı memnun olduğunu belirtti.
Tekdemir , “Bu süreçte her daim yanımda olan herkese teşekkür ederim. Verdikleri desteği unutmayacağım. Güreş severlere teşekkür ediyorum, bu destekler bizleri daha da çalıştıracak. 662.'si yapılacak olan güreşlerde, Belediye Başkanımız, İş Adamlarımız ve Domaniç'e gönül vermiş tüm halkımızla birlikte farkındalık yaratmak için bugünden itibaren çalışmaya başladım.

KOMİSYON OLUŞTURACAĞIM

Güreş ağası olarak bir güreş komisyonu oluşturacağım. Bu komisyon ortak fikirlerde buluşarak çalışacak. Başta Domaniç Belediyesi, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Örgütleri, basınımızın güzide temsilcisi Domaniç Gazetesi yani ilçemizde ki tüm paydaşlarla birlikte hareket edeceğiz.

BİRÇOK SÖZ ALDIM

Şimdiden çok güzel telefonlar alıyorum. Değerli bir abimiz sanatçı ile konser sözü verdi. Afrika'da çalışan bir kardeşimiz maddi destekte bulundu. Bunungibi bir sürü örnek var. Hep birlikte önümüzde ki yıl unutulmaz bir güreş yaşatmak istiyoruz.
Önerisi olan Domaniçlilerden destek bekliyoruz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit