Domaniç Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren kurslara katılan kursiyerlerin hazırladığı ürünler sergilendi.

Kurumun bahçesinde düzenlenen törende konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oktay Yavuz, ilçe eki tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde vatandaşlara ve öğrencilere hizmet verdiklerini söyledi.

Kurslarda özveriyle çalışan usta öğreticilerine ve büyük emek sarf ederek eserleri meydana getiren kursiyerlere özellikle teşekkür eden Yavuz, “ Önümüzde ki dönemlerde kendimizi geliştirmeye devam edip ilçemiz halkına daha güzel hizmetler vermek için çalışacağız " dedi.

Halk oyunları ve okçuluk gösteriminin ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

200’ün üzerinde eserin bulunduğu sergide Domaniç Halk Eğitimi Merkezi Resim Öğretmeni Naime Yurdusev, Domaniç Halk Eğitim Merkezi Giyim Öğretmeni Ayten Türker ve El Sanatları Öğretmeni Halil Akyol’un kursiyerleri ile birlikte hazırladığı ürünler sergilendi.

BİR SERGİDE BELEDİYE MEYDANINDA YAPILSIN

Sergi de ürünleri çok beğenen Kaymakam Muhammed Enes İpek, bir sergininde halkın kolaylıkla gezebileceği açık alan olan belediye meydanında yapılmasını istedi.

ÜRETİCİ KADINLAR İÇİN PAZARDA YER AÇALIM

Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’te giyim kursu sergisinde yer alan kıyafetlerin kazanca dönüşmesi gerektiğini vurgulayarak. Kursiyerlerin talep etmeleri halinde Belediye meydanında “Üretici Kadınlar” için yer ve çadır temin edebileceklerini söyledi.

Editör: Serdar Yiğit