CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve CHP Domaniç İlçe Başkanlığı gazetemizi ziyaret etti

Domaniç ziyareti kapsamında esnaflar ve vatandaşlarla bir ara gelen CHP’li vekiller, il ve ilçe yönetimi program sonunda gazetemizi ziyaret etti.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “ Kütahya'mızın yerel yayın organı olan Domaniç Gazetesi'ni ziyaret ettik. Yerel basının sorunlarını dinleyip çözüm önerilerimizi anlattık “ dedi.

ESNAFIN İŞLERİ AZALDI, VATANDAŞ GEÇİNEMİYOR

Esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiklerini söyleyen Kasap, “ İzmir Milletvekilimiz Sevda Erdan Kılıç ile birlikte Kütahya'da bir dizi program için Domaniç İlçemizden başlayıp saha çalışması gerçekleştiriyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyoruz.  Esnafımız yaşanan hayat pahalılığı yüzünden işlerin azaldığını söylüyor. Vatandaşımız ise geçinemediğini” belirtti.

MALİYETLER ESNAFIN BELİNİ BÜKTÜ

Domaniç’te esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç hayat pahalılığın hem esnafı hem de vatandaşı perişan ettiğini ifade etti.

Kılıç

buy-kamagra-oral-jellies.com

, “Esnafa desteğin yetersizliği, sürekli artan maliyetler, vergilerin yüksekliği esnafın belini büktü. İşini bilen liyakatli kadrolarla, birlikte yönetmek için bize katılın. Temel gıda ürünlerine dahi ulaşmada zorluk çeken vatandaşlarımızın yanındayız. Bu krizin sorumlularını hep birlikte göndereceğiz.” Diye belirtti.

YEREL BASININ SORUNLARINI KONUŞTUK

Kılıç, “Heyetimizle birlikte Domaniç’in yerel haber kaynağı Domaniç Gazetesi’ni ziyaret ederek, basın mensupları üzerindeki giderek artan baskıyı, yerel basının sorunlarını ve basın mensuplarına sansür uygulayacak olan Basın Kanunu’nda yapılması planlanan değişiklikleri konuştuk” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit