Domaniç İlçe Hastanesi Müdürü İsmail Ceylan görevinin sona ermesinin ardından Domaniç İlçe Hastanesi Müdürlüğüne Kadir Yakut atandı.

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 08 Mart 2022 tarihinde göreve başlayan Domaniç İlçe Hastanesinin Yeni Müdürü Kadir Yakut, “ Kendi memleketinde hizmet edeceğim için çok mutluyum” dedi.

Yakut, 1992 Domaniç doğumlu. 2006 yılında Domaniç Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulunda okudu. Sırasıyla 2010 yılında Emet Sağlık Meslek Lisesinden daha sonra 2014 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Bölümünden, 2016 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde Lisans Eğitimi, 2019 yılında ise İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümünden mezun oldu.  

2014 Yılı Ocak ayında ise Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesine Sağlık Memuru Tıbbi Sekreter olarak atandı.

Sonrasında Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı Bütçe, Finansal Planlama ve Mali Analiz Biriminde görev yaptı.

2015 yılı Mart ayında İnegöl Devlet Hastanesine tayin oldu ve 2022 yılı Şubat ayına kadar Satınalma Biriminde görev yaptı.

2022 Şubat ayında ise Tavşanlı Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine tayin oldu.

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tensipleriyle 08 Mart 2022 tarihinde Domaniç Hastane Müdür V. olarak göreve başladı. Yakut, evli ve 2 çocuk babası.

Editör: Serdar Yiğit