Domaniç’te pazar gününü futbol izleyerek geçirmek isteyenler büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Stat zeminin sabah saatlerinde karla kaplanması nedeniyle maçlar ertelendi.

Domaniç 1. Amatör Liginin ve Cahit Özel Süper Amatör Liginin oynanacağı ilçe sahası, sabah saatlerinde karla kaplı olunca karşılaşmalar ileri bir tarihe ertelendi.

Öğleden sonra eriyen kar nedeniyle maç izlemeye gelen vatandaşlar ise karşılaşmanın ertelenmesine tepki gösterdi.

Sarıot Köyü Muhtarı Sadık Eryaşar, “ Bu maçlar ertelenmemeliydi. Burada arkadaşlar uzaklardan geldiler. Bu saha temizlenebilirdi, olmadı bu” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sarıotspor teknik direktörü Cavit Kocaer’de, “  Daha önceden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu veya Gençlik Spor İl Müdürlüğü haber verseydi bu kadar insan buraya gelmezdi. Hakikaten çok iyi hazırlanmıştık, artık bir hafta sonraya mı kaldı onu federasyon belirleyecek. Bursa’dan buraya bir otobüs, İnegöl’den bir otobüs kaldırdık. Köyden gelen arkadaşlarımız var. Bunlar bizim için hep masraf, çok kötü oldu. Oynansaydı daha iyi olacaktı. Saha’nın durumu da hakikaten kötüydü top oynamaya el verişeli değildi” dedi.

Domaniçspor yöneticisi eski futbolcu Nadir Kara’da, “Maçların ertelenmesi hepimiz adına üzücü burada bir emek var. Çevre illerden insanlar bedel ödeyip buraya geliyor. Bundan sonra ki haftalarda böyle bir şey yaşansın istemiyoruz” diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit