Domaniç ilçe stadına gelen bazı taraftarlar tribünlerin koltuklarına zarar verdi.

Domaniç Amatör ve Cahit Özel Süper Amatör Liglerinin oynandığı Domaniç ilçe stadının yeni tribününde onlarca koltuk kırıldı.

Belediye ekiplerinin saha etrafına attığı stabilize malzemeyi incelemek için giden Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, tribünlerde kırılan koltukları gördü.
Konuya ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Ertürk, “ Tüm taraftarlarımız istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. İki rakip takımın rahatça maçlarını izleyebilmeleri adına sahamıza yeni bir tribün kazandırdık. Eski ve atıl soyunma odaları yerine yeni soyunma odaları yaptırdık. Son olarak ta İlçe Sahamızın etrafına Belediyemiz ekiplerince stabilize malzeme atıldı. Hava şartlarına göre sahamızın etrafında çevre düzenleme çalışması da yapacağız. Ama ne yazık ki sahayı incelemeye gittiğimizde kendini bilmez bazı taraftarların koltukları kırdığını gördük. Biz taraftarlarımızın konforu için bu kadar emek harcarken bu yapılan bizleri çok üzdü. Değerli hemşerilerim lütfen bu tarz girişimlere göz yummayalım sahamıza zarar vermeyelim” dedi.

Editör: Serdar Yiğit