BİLDEFİN hazırlamış olduğu iller arası futbol turnuvasında yarı finale yükselen Kütahya’mızı temsil eden Saruhanlar Köyü Spor Kulübü Bursa Kütahyalılar Derneği olarak yarı finale yükseldi. Yarı final maçını 09 Ocak 2022 pazar günü saat 20.00’de oynayacak eğer bu maçında kayıpsız geçer ise finale yükselecek.

Bursa'da Bildefin hazırlamış olduğu Bursa'da bulunan dernekler bazında iller arası futbol turnuvasında ilk etapta gruptan namağlup grubunu lider bitiren Bursa Kütahyalılar Derneği, çeyrek final maçında zorlu Bursa Zonguldaklılar derneğini 4-2 gibi net bir skorla adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde ise Bursa Bitlisliler Derneği ile 09 Ocak 2022 pazar günü saat 20.00 oynanacak maçla adını finale yazdırmayı düşünüyor. Takım olarak hazırlıklara başlayan Bursa Kütahyalılar Derneği oyuncuları finale çıkması konusunda iyi hazırlandıklarını söylüyor. 09 Ocak 2022 pazar günü Bursa Hürriyeti spor tesisinde oynanacak olan maça Bursa'da yaşayan tüm Domaniçlileri bekliyor.

Takım olarak Bursa’da birçok turnuvaya katılan ve finale kadar yükselen Domaniç Saruhanlar köyü futbolcularından oluşmakta.

Haber: Ali Seykan

Editör: Serdar Yiğit