İlçemize bağlı Domurköy'den olan Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Adlı Tıp Uzmanı Dr. Selçuk Çetin, haber kanalı CNN TÜRK'te yayınlanan Koray Şerbetçi'nın sunduğu 'Zaman Kırılması' programına konuk oldu.

CNN Türk'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Zaman Kırılmasına 4 Aralık Cumartesi günü konuk olan Domurköylü Adlı Tıp Uzmanı Dr. Selçuk Çetin ilçe de ilgiyle izlendi.

Osmanlı padişahlarının esrarengiz ölümlerinin ardındaki gerçekler neler? Fatih Sultan Mehmet zehirlendi mi? Cinayete kurban giden padişahlar kimler? Gibi soruların cevaplandığı programda, Dr. Selçuk Çetin tarafından tarihi ve adli tıbbi bazı bilgiler paylaşıldı.

Selçuk Çetin Kimdir?

1984 Domurköy doğumlu olan Selçuk Çetin, 2008 yılında Samsun On dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2009-2013 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı.

Daha sonra 2013-2015 yılları arasında Adli Tıp Kurumu Kayseri Adli Tıp Şube Müdürlüğünde mecburi hizmetini tamamlayarak 2015 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Yrd. Doç. kadrosuna atandı.

Buradaki öğretim üyeliğinin yanında 2016-2019 yılları arasında Anabilim Dalı Başkanlığı, Tıp Fakültesi eğitim komisyonu üyeliği, öğrenci koordinatörlüğü, Deneysel Tıp Araştırmaları Birimi yöneticiliği gibi idari görevlerini de halen devam ettirmektedir.

Tıp Fakültesindeki görevlerinin dışında Tokat Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Komisyonu teknik kurul üyeliği, Tokat Valiliği Çocuk Koruma Komisyonu üyeliği, Tokat Tabip Odası Onur Kurulu Başkanlığı, Tokat Türk Ocakları yönetim kurulu üyeliği ve üst kurul delegeliği bulunmaktadır.

2015 yılından bu yana Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde görevini sürdüren Çetin, yoğun iş yaşamından fırsat buldukça doğup büyüdüğü köy olan Domurköy'e gelip memleketi Domaniç'i ziyaret etmektedir.

Editör: Serdar Yiğit