Çokköy köyünde meydana gelen yangın sonrası Domaniç İlçe Kaymakamlığı bünyesinde yardım kampanyası başlatılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Çokköy'de Mustafa Meşe'ye ait taş evde çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen ev için İlçe Kaymakamlığı bünyesinde yardım kampanyası başlatılıyor. Yardım kampanyası için alanda inceleme başlatıldı.

Yardım kampanyası için Domaniç tek yürek

Çokköy'de yanan evin sahibini ziyaret Domaniç protokolü ve iş adamları yardım kampanyasına destek sözü verdi.

İlçe Kaymakamımız Muhammed Enes İpek ve beraberinde Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul ve Başkan Yardımcısı SMMM Selçuk Yardımcı, CHP Domaniç İlçe Başkanı Murat Sert ve yönetiminden İnşaat Firma Sahibi Engin Uysal, Ülkü Ocakları Başkanı Salih Turan, Domaniç Minübüsçüler Kooperatif Başkanı Numan Köksal ve İlçemizin iş adamlarından Yılmaz Aydın ile Ceyhun Ergün her türlü yardıma hazır olduklarını belirttiler.

İhtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmek ve gönüllere dokunabilmek adına bu yardım kampanyasının başlatıldığını belirten İlçe Kaymakamımız Muhammed Enes İpek, “İlçemizde bu tür doğal afetlerde vatandaşlarımızın gönüllerine dokunduğunu, gerek orman yangınlarında gerekse evi yanan ailelere yardım kampanyasına büyük destekler verdiklerini gördük. Devletimiz bünyesinde gereken yardımlar yapıldı. Yapılmaya da devam ediyor. Çokköy'lü ailemizin soğuk kış günlerine gelmeden ilçemizin paydaşları ile birlikte incelemelerimizi yaptık. Her bir Başkanımız ve iş adamlarımız kolları sıvadı. Yardımlarını gerek kurumlarından gerekse nazının geçeceği çevresinden destekler getirmeye başladı. Unutmayalım ki bu bir Doğal Afet, her birimizin Allah korusun başına gelebilir. Gelmeyecek diye bir şey yok. Biz yine de her türlü önlemlerimizi alalım. Bu tür yardımlara elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışalım ki ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürelim ve gönüllere dokunabilelim” dedi.

Editör: Serdar Yiğit