Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından geleceğe emanet edilecek fidanlar yetişirken, sağlıklı ormanlar oluşturulmasına da katkı sağlıyor.

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü 2020 yılı 18 nolu bölme karaçam gençleştirme sahasında yapılan çalışmalar Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin tarafından incelendi. 2020 yılında toprak işlemesi yapılıp gençleştirmeye hazırlanan bölmede, kozalaklardan dökülen tohumlardan ilk fidanlar sahaya geldi.

Bu yıl içerisinde ilk gençlik bakımları yapılacak olan sahadaki çalışmalar hakkında bilgiler alan Bölge Müdürü Hasan Keskin, tohumdan gelen fidanların sağlıklı olmasının sevindirici olduğunu belirterek; İşletme Müdürlüğü ve Şefliklerin özverili ve başarılı çalışmaları sonucunda, gençleştirme alanlarına gelen yeni gençlikler için emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve bakım çalışmalarının zamanında yapılması talimatını verdi.

Bölge Müdürü Hasan Keskin'e incelemeler esnasında Domaniç Orman İşletme Müdürü Ekrem Oruç, Alagöz Orman İşletme Şefi Erdem Tetik ve Domaniç Orman İşletme Şefi Mücahit Keskin eşlik etti.

Editör: Serdar Yiğit