Verenel Derneği Domaniç Temsilciliği yeni eğitim öğretim yılında veli ve öğrencilere büyük katkı sağladıklarını bildirdi. Dernek Temsilcisi Akkoç, Domaniç'te ki 13 okulda 30 öğrenciye destek sağladıklarını söyledi.

Dernek temsilcisi Salih Akkoç gazetemize yaptığı açıklamada, Dinimizin ilk emri oku ayetinden hareketle dernek olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini ve 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilçe merkezi ve köylerindeki 13 okuldan 30 adet öğrenciye 250 ila 500 er TL aralığında değişen miktarlarda giyim ve kırtasiye yardımı yaptıklarını ve her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını belirtti.

Akkoç, “Sizlerin aracılığıyla sevgili Domaniçli hemşerilerimize buradan seslenmek istiyorum . Bende bu iyilik kervanına katılmak istiyorum ama ihtiyaç sahiplerine ulaşamıyorum diyen kardeşlerimiz bizimle irtibata geçebilirler. Ben ve dernek gönüllüsü arkadaşlarım hayırsever kardeşlerimiz ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz arasında köprü olmaya hazırız.
Biz zaten ramazan ayında olsun diğer zamanlarda olsun, yurt içinde ve yurt dışında gıda, giyim ve nakit olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz ve edeceğiz. Yurtdışında Suriye , Gazze , Arakan , İdlib ve diğer ülkelerde kurban , giyim , gıda , iftar , prefabrik ev gibi faaliyetlerimizin yanında Domaniç olarak 18 tane yetime bakıyoruz.
Bize güvenen kardeşlerimizin katkılarını da şeffaf güvenilir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyoruz.
Bu vesileyle 2021/22 eğitim öğretim yılının tüm öğretmen öğrenci ve velilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve derneğimizin sloganı olan “verenel şeffaf ve güvenilir dernek” diyerek sözlerimizi bitiriyorum. Domaniç gazetesine bize bu imkânı verdikleri içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Serdar Yiğit