Domaniç Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın felaketinde zarar gören vatandaşlar için dayanışma kampanyası başlattı. Kampanyada toplanan insani yardım malzemeleri, Antalya Manavgat’a ulaştı. Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Manavgat Afet Yardım Koordinasyon merkezine yardım malzemelerini bizzat teslim etti.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kısa sürede hızla yayılarak çok büyük bir alanda etkili olan orman yangını, yerleşim yerlerini de etkisi altına alarak binlerce canlıya büyük zarar verdi.

Domaniç Belediyesi, büyük yangında alevler arasında kalarak zarar gören vatandaşların acil ihtiyaçlarına destek olmak için harekete geçerek, dayanışma kampanyası başlattı.

Bir kamyon dolusu insani yardım malzemeleri, yangınlarda zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere vakit kaybetmeden ulaştırıldı.

TEŞEKKÜRLER DOMANİÇ

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Domaniçlilere teşekkür ederek, “Antalya Manavgat’ta başlayan orman yangın sonrası Antalya halkının eksiklikleri kapsamında ilçemizdede belediye bünyemizde yardım kampanyası düzenlenmişti. İlçe halkımızın yardımlarını Manavgat Afet Yardım Koordinasyon merkezine ulaştırdık. Buradan tüm Domaniçlilere teşekkür ederim” dedi.

Editör: Serdar Yiğit