Politika

Yeniden Refah Partisi Domaniç İlçe Başkanından "İdam Geri Gelmeli" Çağrısı

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, toplumsal sorunlara dikkat çekerek idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini savundu. Yalçınsoy, özellikle erkek çocuklarının eğitilmesinin önemine vurgu yaptı.

Abone Ol

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, yaptığı açıklamada, toplumsal sorunlar ve şiddet olaylarına değinerek, idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini savundu. Kadınlara, çocuklara, yaşlılara, hayvanlara ve doğaya karşı daha hassas olunması gerektiğini belirten Yalçınsoy, özellikle erkek çocuklarının doğru eğitilmesinin önemine vurgu yaptı.

FARKLI DAVRANMALARI GEREKTİĞİNİ ÖĞRETECEĞİZ

Yalçınsoy, açıklamasında şunları söyledi:

“Oğullarımıza; kadınlara, çocuklara, yaşlılara, hayvanlara, doğaya farklı davranmaları gerektiğini öğreteceğiz. Bu varlıkların narin, kırılgan ve korunmaya muhtaç olduğunu her gün anlatacağız. Kadınlara nazik davranmaları gerektiğini; kendi annelerine ve kız kardeşlerine yapılmasını istemedikleri hiçbir şeyi başkasının kızına veya eşine yapmamaları gerektiğini anlatacağız.”

Toplumun temelinin annelerle atıldığını vurgulayan Yalçınsoy,

"Nesiller ilk olarak anne kucağında yetişir. Saygıyı öğrenmeyen, kadınların giyimi, dini veya ırkını eleştirerek 'hak etmiştir' mantığıyla hareket eden ailelerin çocuklarının ne denli zarar verdiğini maalesef korkunç şekilde görüyoruz," dedi.

Yalçınsoy, daha yaşanabilir bir toplum için özellikle ataerkil toplumlarda erkek çocukların eğitiminin önemine dikkat çekerek,

"Her çocuk şanslı doğmuyor, ama biz yeni nesil aileler bunu değiştirebiliriz" ifadelerini kullandı.