Politika

Domaniç Çamlıca Göleti Sulama İkmali İnşaatı Başlıyor

Abone Ol

DEVAM EDEN YATIRIMLAR VE YENİ PROJELER ELE ALINDI

İl Genel Meclisi Üyesi Volkan Çelik, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Kağan Şan ile bir toplantı gerçekleştirerek Domaniç'te devam eden yatırımlar ve geleceğe dair DSİ projeksiyonları hakkında bilgi aldı.

Volkan Çelik, Domaniç Çamlıca Göleti Sulama İkmali’nin inşaatının kısa süre içerisinde başlayacağını ifade etti. Çelik, 143 milyon 333 bin TL’ye ihale edilen inşaatın, 149 milyon 229 bin 917 TL bedelle Hitit Taahhüt İnş. San. Tic. Ltd. Şti. tarafından üstlenildiğini belirtti. Çelik boruların inşaat için geldiğini ve bayram sonrasında çalışmaların başlayacağını söyledi.

PROJE 2025’TE TAMAMLANACAK, 4 KÖY YARARLANACAK

Çelik, Çamlıca Göleti Sulama İkmali inşaatının 29 Eylül 2025 tarihinde tamamlanacağını ve Çamlıca, Çarşamba, Küçükköy ve Karaköy köylerinin bu projeden yararlanacağını duyurdu.

Loading...

YENİ HEDEFLER: DEPOLAMA, SULAMA VE İÇME SUYU PROJELERİ

Volkan Çelik, gelecekteki hedefleri arasında ilk olarak Domaniç Pazaralan Depolama, Sulama ve İçme Suyu Projesi, ardından Domaniç Yeşilköy Depolama, Sulama ve İçme Suyu Projesi ve son olarak da Domaniç Domur Depolama ve Sulama Projesi'nin olduğunu belirtti. Bu projeleri yakından takip ettiklerini vurguladı.