Politika

Başkan Bozbey 21 Ekim’de Domaniç’i Ziyaret Edecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 21 Ekim’de Domaniç’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Bozbey, daha önce "18’inci ilçemiz" olarak nitelendirdiği Domaniç’te vatandaşlarla buluşacak ve çeşitli temaslarda bulunacak. Ziyaret kapsamında bölgedeki yerel sorunlar ve ihtiyaçlar da masaya yatırılacak.

Abone Ol

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ‘in ilçeye yapacağı ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

İŞ BİRLİĞİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ

Domaniç’in tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir yerleşim yeri olduğunu bu anlamda ilçenin gelişimi için büyük çapa harcadıklarını ifade eden Başkan Uysal, “Bu ziyaret sayesinde ilçemizin ihtiyaçlarını ve projelerini birlikte değerlendirme fırsatı bulacağız. İlçemizin gelişmesi ve halkımıza daha iyi hizmet sunulması için iş birliği yapmayı hedefliyoruz” diyerek Bozbey’in ziyaretinin önemine dikkat çekti.

Ziyaret programında, Domaniç’teki mevcut projeler, yerel yönetimlerin çalışmaları ve geleceğe yönelik planlar hakkında istişareler yapılacağı belirtildi. Ziyaretin sonunda, Domaniç’in sosyo- ekonomik gelişimiyle ilgili yeni adımlar atılması planlanıyor.