Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan seçimlerde mevcut Başkan Davut Efe ve diğer aday Mesut Ünsal yönetimi meslek grubunda oylaması yapıldı. Tavşanlı ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) başkanlık seçimini 8 grupta farkla alan Davut Efe, tekrar kazanarak güven tazeledi.

Mevcut başkan Davut Efe ve diğer aday Mesut Ünsal yönetimi, 8 meslek grubunda oylama sonuçları ise şöyle, 1. Sandık: 42 Beyaz - 30 Mavi, 2. Sandık: 49 Beyaz - 13 Mavi, 3. Sandık: 62 Beyaz - 28 Mavi, 4. Sandık: 82 Beyaz - 31 Mavi, 5. Sandık: 79 Beyaz - 36 Mavi, 6. Sandık: 58 Beyaz - 35 Mavi, 7. Sandık: 41 Beyaz - 15 Mavi, 8. Sandık: 57 Beyaz - 20 Mavi. 

Yani 8 Komitenin tamamında beyaz liste Davut Efe 1.çıktı.

Beyaz Liste Davut Efe : 470 oy alırken, Mavi Liste Mesut Ünsal : 208 oy aldı.

Beşinci dönem başkanlığa seçilen Davut Efe, ” İlçelerimizin ve bölgemizin gelişimi için sürekli çalışmalar içerisindeyiz. Binlerce gencimizin istihdamı yapılan yatırımlarla sağlandı. Çalışmalarımız devam ediyor ve bundan sonraki süreçte de ilk günkü heyecanla devam edecek. Odamız hizmet kapsamında olan Emet, Domaniç, Hisarcık ilçelerinin potansiyelleriyle de birlikte bölgemiz gelişmesine ivme kazandırmak için, tüm donanımımızı artırdık.  Bütün bunlar için, yeniden aynı heyecanımızla, ekibimizle birlikte bölgemizin kalkınması için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Birlik beraberlik içinde daha büyük hedefler için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit