Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Zaferi'n 100. yılı nedeniyle Kütahya'daki toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütahya’ da halka seslendi. Erdoğan “Son 20 yılda Kütahya’ya 26 milyar yatırım yaptık” dedi.

ERDOĞAN, YARIM KALAN HASTANE İNŞAATINA ‘SÜRÜYOR’ DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Domaniç ile ilgili ise, artan maaliyetlerden dolayı yarım kalan hastane inşaatı ile ilgili, “Domaniç entegre hastanemiz inşaatı sürüyor” diye konuştu.

DOĞALGAZ ÖNÜMÜZ DE Kİ YILLARA KALDI

Fiyatı artan ve bulunamayan kömür nedeniyle umudunu doğalgaza bağlayan bu sebeple Domaniç’in en büyük beklentisi haline gelen doğalgaz hakkında, “Önümüzdeki yıllarda Domaniç’e doğal gaz arzı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜJDE YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, il ve ilçe de oluşan beklentilerle ilgili bir açıklama yapmadı. Kütahya ve Domaniç müjdeler bekliyordu.

343 PROJENİN AÇILIŞINI YAPIYORUZ

Erdoğan, "Yılbaşından sonra uyguladığımız politikaların olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz. Yaşadığımız onca hadiseye rağmen hedefleri adım adım hayata geçirdik, eksikleri de süratle tamamlıyoruz. 2053 vizyonumuzu oluşturuyoruz. 2071 idealimiz gelecek, içinde bulunduğumuz asrı Türkiye Yüzyılı haline getirmekte kararlıyız.

Bir asır önce Büyük Taarruzu ve ülkemizi nasıl istiklale kavuşturduğumuzu konuşmuştuk. Türkiye’yi bu günlere getirdiğimizi konuşmuştuk. Yaptığımız yatırımlara, eserlerle, hizmetlerle Kütahya’nın da çehresini değiştirdik. 20 yılda Kütahya’ya toplamda 26 milyar liralık yatırım yaptık. Bunu biz yaptık.

Kütahya’da yapımı tamamlanan 343 projenin açılışını yapıyoruz. Güncel rakamla yatırım tutarları 5,5 milyar lirayı buluyor…”

Editör: Serdar Yiğit