Büyük Zaferimizin 100'üncü yılında Kütahya'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Domaniç müjdeler bekliyor. Senenin başında Domaniç'in şantiyeye dönmesi beklenirken tam tersi yarım kalan projelerle baş başa kaldık. Domaniç Erdoğan'dan müjdeli haberler bekliyor.

Kütahya, Büyük Zaferin 100'üncü yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ağırlayacak. 29 Ağustos tarihinde gerçekleşecek ziyaret Kütahya için büyük önem taşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kütahya'ya müjdeli haberler vermesi isteniliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son Kütahya ziyaretinde müjdeli haber vermemiş ve beklentiler boşa çıkmıştı. Vatandaşlar ise bu ziyarette önemli müjdelerin verilmesini bekliyor.

DOMANİÇ’TE BEKLENTİLER NELER

Domaniç'te ilk kez art arda bir çok proje onaylanmış ve Domaniç'in şantiyeye döneceği söylenmişti. Projeler hızla başlamış ve aynı hızla duraksamıştı. Neredeyse Domaniç – Tavşanlı yolu hariç hepsi yarım kaldı. Domaniç İlçe Hastanesi, Açık Cezaevi gibi projeler durdu. Kısa vadede yapılması beklenen Gençlik Merkezi ve Berçin Kulesi var. En önemli ve neredeyse tüm köylerimizin su sorununu çözecek içme suyu göletlerimizden pazaralanı, Domaniç – İnegöl yolu ile ilgili vatandaşlardan bir müjde beklentisi var. Turizm yönünden ve tarihi anlam açısından Domaniç'e çok yakışacak ebe hatun çamlığına hazırlanan Gençlik Kampı projesi ile ilgili de beklenti var.

AK Parti il, ilçe teşkilatı ve milletvekillerin de konuyla ilgili çalışma yaptığı, özellikle yollarla ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı belirtiliyor.

TOPLU AÇILIŞ YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kütahya ziyaretinin 29 Ağustos Pazartesi günü sabah saatlerinde başlaması beklenirken, burada toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. Zafer meydanı projenin de açılışının yapılacağı törende Kütahya'ya bugüne kadar yapılan yatırımların açılışı gerçekleşecek. Konuyla ilgili olarak Kütahya Valiliği çalışmasını tamamlarken, Erdoğan'ın zaferin kazanıldığı topraklara da gitmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğle saatlerinde ise Afyonkarahisar'a geçiş yapacağı öğrenildi.

Editör: Serdar Yiğit