Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nun müdürlüğüne Dr. Sezayi Özten atandı.

Daha önce de Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunda Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğretim üyesi olarak da görev yapmış olan Dr. Sezayi Özten, okul müdürlüğüne getirildi.

Özten, Abant İzzet Baysal Üniversitesi – Önlisans, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Lisans-Anadal, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü - Yüksek Lisans-Tezli, Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü – Doktora yaptı.
Domaniç Milli Eğitim Müdürlüğü Berçin İlkokulunda sınıf öğretmenliği ile 2000 yılında mesleğe başlayan Özten, 2004 – 2007 yıllarında Balıkesir Üniversitesi Sındırgı Meslek Yüksek Okulu İşletme bölümünde Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı.

T.C. Ziraat Bankası'nda 2008 – 2016 yıllarında İç Kontrol ve Risk Yönetimi Grup Başkanlığında İç Kontrolör olarak çalışan Özten, Kobi Doktoru Tarım İşletme Danışmanlık Hiz. Tic. A.Ş. Proje Biriminde 2016 – 2020 yılları arasında görev yaptı.

2021 yılından beri ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksek Okulu Finans, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde öğretim üyesi olarak devam ediyor.

Editör: Serdar Yiğit