Çukurca parkı inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Emin Taşgın, “ İnşaatımız planladığımız şekilde ilerlerse Eylül ayının 24'ünde büyük bir açılış programı yapacağız” dedi.

Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Çukurca Belediyesi Şehit Veli Selçuk Parkı inşaatında çalışmaları inceledi.Park içerisindeki mescit ve şadırvan yapımı inceleyen Kaymakam İpek, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın ile istişarede bulundu.

HUMMALI BİR ÇALIŞMA VAR
Çalışmaların hızla devam ettiğini bildiren Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, “ Hayırsever vatandaşlar tarafından finanse edilen Mescit ve Şadırvan' da hummalı bir çalışma ile sona yaklaşıyoruz. En kısa sürede parkımızı bitirerek hizmete alınacak. Katkı sağlayan Hayırsever vatandaşlarımızdan Allah Razı olsun. Teşekkür ve Şükran'larımızı sunuyoruz” dedi.

24 EYLÜL' E YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
Beldeye 7 bin metrekarelik dev bir park yaptıklarını belirten Başkan Taşgın, “ Belde halkımızın nefes alabileceği, doğal dengeyi bozmadan, aileleri ile piknik ve yürüyüş yaparak keyifli vakit geçirebileceği bu alanı 24 Eylüle yetiştirmek için yoğun caba sarf ediyoruz. İnşallah beldemize yakışır büyük bir açılış programı yapacağız” diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit