Domaniç Belediyesi, Domaniç’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında, 05 Eylül 2022 Pazartesi günü halk konseri düzenliyor.

Domaniç Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlikler kapsamında, ‘Domaniç’mizin Kurtuluşunun 100. Yılı Halk Konseri’ 05 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 19:00’da Domaniç Ortaokulu bahçesinde başlayacak.

Sanatçı Hasan Yılmaz, Tuğba Karakuş ve Yöresel sanatçımız Osman Demiröz sahne alacağı konserde çocuklar için oyun alanları ve sürpriz etkinliklerde düzenlenecek. Halk konseri ücretsiz olacak.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamasında, “5 Eylül 1922’de düşman işgalinden kurtulan Domaniç’imizin 5 Eylül 2022 Pazartesi günü 100. yılı olacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının başlattığı bu Milli mücadelenin sonucunda ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de o günün diriliş ruhunu yeniden vatandaşlarımız ve gençler ile birlikte kuşanalım istiyoruz. Bu kapsamda dolu dolu bir program hazırlıyoruz. Atalarımız bu topraklarda 3 kıtaya hakim olacak bir imparatorluğun temellerini attı. Atalarımız bu topraklarda Milli mücadeleyi başlatarak vatanını, bayrağını, dilini, dinini kurtardı. Ben bu ülkeyi seviyorum, Ben bu Domaniç’i çok seviyorum iyi ki Domaniçliyim diyen herkesi, Domaniç’mizin Kurtuluşunun 100. Yılı Halk Konserimize bekliyorum. Tüm halkımız davetlidir. Konserimize ve etkinliklerimize katılım ücretsizdir” dedi.

Editör: Serdar Yiğit