Domaniç 1.Amatör kümede namağlup şampiyon olarak 2021-2022 yılında Kütahya Süper Amatör Liginde oynayan Muratlıspor bu sezon yeni yönetimiyle Domaniç 1. Amatör Liginde mücadele edecek.


2022-2023 futbol sezonunda Yönetim Kurulunun yeni görev arkadaşları ile güçlendiğini ifade eden Başkan Mehmet Gün camianın şampiyonluk için iddialı olduğunu ve takımlarından Domaniç Liginin kalitesine yakışır bir mücadele beklediklerini bildirdi.


Yeni Yönetimin ise şekillendiğini aktaran Gün, hepsinin ortak noktasının Muratlı Köyünün ve Muratlısporun başarısı için ellerinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti.


Yeni Görev alacak yol arkadaşlarının olduğunu ifade ederken geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini de yapan başkan Mehmet Gün kulübün her sene daha ileriye gitmesi için yanımızda yer alacak arkadaşlarla hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu bunun için yönetimin çalışmalarına başladığını söyledi.


Yeni sezonda kulübü çalıştıracak çiçeği burnunda antrenör Kasım Karaduman ve ekibine güvendiklerini ; takımın ise kazananmayı isteyen bir futbolcu grubu olduğunu belirtti.


Kulüpte Yeni Yönetim Kurulunun şu şekilde olduğunu; Başkan:Mehmet Gün, Yöneticiler: 2-Yusuf Karaduman, 3-Cumhur Karakaya, 4-Kasım Karaduman, 5-Hüseyin Arslan, 6-Seyfullah Bilgili, 7-Hüseyin Kahraman, 8-Emre Karakoyun, 9-Barış Doğru, 10-İbrahim Karaduman, 11-İsmail Karaduman, 12-Ramazan Karaman, 13-Ergün Bilgili, 14-Cemalettin Yıldız, 15-Halilibrahim Akkaya, 16-Süleyman Yıldız, 17-Bahtiyar Karakoyun, 18-Selçuk Yılmaz, 19-Tamer Yiğit, 20-Resul Sertkaya, 21-Deniz Karakaya, 22-Fatih Kahraman, 23-Musa Karakoyun, 24-Yusuf Arslan ifade ederek tüm Muratlı camiasına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Editör: Serdar Yiğit