İnegöl ilçesinde Domaniç Diyetisyen Halil Emre Göktaş'a ait Göktaş Beslenme & Diyet Danışmanlık Merkezinin açılışına katılan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yeni yapılacak fabrikalarla ilçede bin kişilik istihdam oluşturacaklarını açıkladı.

İNEGÖL'DE DOMANİÇ'TEN FAZLA DOMANİÇLİ VAR
Açılış programında konuşma yapan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, 15 bin Domaniçlinin yani Domaniç'ten fazla nüfusun İnegöl'de yaşadığını belirtti.

GELİŞİM ADINA ÖNEMLİ BİR TOPLANTI
Başkan Ertürk, buradaki açılışın ardından ilçenin gelişimi adına açılışın ardından önemli bir toplantıya katılacaklarını ifade etti.

12 FABRİKA İLE BİN KİŞİLİK İSTİHDAM
Başkan Ertürk, “İnşallah nasip olursa Domaniç'te 12 tane fabrika temeli herhalde 2023'ün sonunda atılacak. Doğal güzelliği koruyarak gelişmemiz ve büyümemiz gerekiyor. Bizde bu şekilde adımlarımızı attık. Herhalde 2024'te bir aksilik olmazsa bin kişilik bir istihdam sağlayacağız” diye konuştu.

GENÇLERİMİZ İÇİN DOMANİÇ'E İŞ YERİ AÇMA İMKANI
Fabrikaların artışı ile nüfus artışı sağlanacağını ve bu sayede Domaniç'in farklı meslek dallarında işyeri ihtiyacının da bulunacağını aktaran Başkan Ertürk, “Hem Domaniç'in nüfusu artacak, hem de bugün İnegöl'de bir iş yeri açan bu kardeşimiz gibi Domaniç'te de bu tarz iş yerlerinin açılmasına vesile olacak. Biz Domaniç olarak çalışkan bir toplumuz, fabrika girişimlerimiz sonrası artan nüfus ile birlikte bu genç kardeşlerimiz gibi, her meslek dalında Domaniç'te de başarılı işler yapılabilecek. Bizlerde elimizden gelen desteği Domaniçli girişimcilerimize sağlayacağız” dedi.

Editör: Serdar Yiğit