Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Merkezi Sınavla Öğrenci Alacak Liselere Giriş Sınavı sonuçlarını değerlendirdi. Kaymakam İpek, köy okulları da dahil olmak üzere tüm okullarda yakalanan başarının sevindirici olduğunu söyledi.

Açıklanan LGS sonuçlarına göre ilçemizde öğrenim gören 34 öğrenci merkezi yerleştirme ile lise kazandı.

KAZANILAN LİSELER

Konuya ilişkin yazılı açıklamada bulunan Kaymakam İpek, ilçede kazanılan liseleri gazetemiz ile paylaştı.
İpek, “ Açıklanan LGS sonuçlarına göre merkezî yerleştirmede ilçemizde öğrenim gören 11 öğrencimiz Fen liselerine, 4 öğrencimiz Anadolu Liselerine, 2 öğrencimiz Sosyal Bilimler Liselerine, 2 Öğrencimiz Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan Proje İmam Hatip Liselerine, 10 öğrencimiz sınavla öğrenci alan Anadolu Meslek Liselerine yerleşmiştir. Bunun yanında 5 öğrencimiz ise Yetenek Sınavıyla öğrenci alan Liselere yerleşmiştir.

EN İYİ İMKANLARI SUNDUK

İlçemizdeki köy okulları da dahil tüm okullarımızdan merkezi yerleştirme ile yerleşen öğrenci olması bizim için ayrıca sevindirici bir husustur. Dolayısıyla bu durum İlçemizin en ücra yerleşim yerindeki öğrencimize dahi en iyi imkanları sunduğumuzun bir göstergesidir.

İLÇE DE YAKALANAN BAŞARIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Bu başarı da emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere, Öğretmenlerimize, idarecilerimize, velilerimize ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ederim.

GELECEK YIL İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Önümüzdeki yıl için öğrencilerimizi şimdiden okullarımızda açtığımız kurslarla hazırlamaya başlamış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit