Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın davetlisi olarak gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın sahibi olduğu Akdeniz Karpaz Üniversitesinin mezuniyet törenine davetli olarak katılan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk burada Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel’le birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Yavru Vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimize Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’ın daveti üzerine Kıbrıs’ta önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Vekilimizin himayelerinde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel’i makamlarında ziyaret edip konuşma fırsatı bulduk. Geçtiğimiz yıl Vekilimiz Ahmet Erbaş’ın daveti üzerine Hayme Ana Törenlerimize katılan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ilçemizin doğasına hayran kalmış. Bizlerde tekrar hem Cumhurbaşkanımızı hem de Başbakanımızı ilçemize tekrar davet ettik. Bizlere bu fırsatı veren misafirperverliğinden dolayı Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a çok teşekkür ederiz. Ayrıca

buyantibiotics.top

, bizleri makamında karşılayan ve misafirperverliğinden ötürü KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ve Başbakanımız Ünal Üstel’e de çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit