Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bükni ve Domaniç İlçe Başkanı Salih Turan, gazetemizi ziyaret ederek; hem ocak çalışmaları ile ilgili bilgi verdi, hem de ülke ve Kütahya gündemi üzerinde gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yiğit ile istişarelerde bulundu.

Başkan Bükni yerel medyanın öneminden bahsederek, küçük bir ilçe de zor bir meslek olduğunu belirterek uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Domaniç Gazetesine başarılar diledi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Bükni, “Domaniç Kaymakamı Sayın Muhammed Enes İpek'i Ülkü Ocakları Domaniç İlçe Başkanımız Sayın Salih Turan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek kendilerine ODAK 2023 ve Ülkü Ocakları yayınlarımızdan takdim ettik. Daha sonra Domaniç Halk Eğitim Müdürü Sayın Oktay Yavuz hocamızı Ülkü Ocakları Domaniç İlçe Başkanımız Sayın Salih Turan ile beraber ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında Domaniç Halk Eğitim Merkezinde yapılan çalışmaların sergisini gezdik” dedi.

Ülkü Ocakları Domaniç İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Bükni, “ Türk gençliği, bizim en kıymetli varlığımız, güçlü Türkiye'nin en büyük istikbal sancağıdır” ifadelini kullandı.

Son olarak Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bükni ve Domaniç İlçe Başkanı Salih Turan ile birlikte Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yiğit ve Yazı İşleri Müdürü Serdar Yiğit'e hediye takdim etti.

Editör: Serdar Yiğit