2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday gösterilen ve seçilen Belediye Başkanları MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte, vatandaşların istek ve taleplerini çözmek adına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına ziyaret etti.

2019 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday gösterildiği bölgelerinde seçimleri kazanarak Belediye Başkanı seçilen Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan GÜREL

, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa ARSLAN, Gökler Belediye Başkanı Yüksel Arık, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet KARACA, Balıköy  Belediye Başkanı Ahmet ARTUN,Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar,  MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte, Başkent Ankara’da  vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda bölgenin ihtiyaçlarını çözmek adına bir çok Bakanlık ve bakanlığa bağlı kurumlarda görüşmeler gerçekleştirdi.

BAKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini ifade eden MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ; “ Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte İlçe ve Belde Belediyelerimizin sorunlarını en kısa sürede çözmek adına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik. Sorunların çözümü adına bizlere her türlü desteği veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM’a ,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e  ve  bakanlığımıza bağlı bürokratlarımıza  İlçe, Belde Belediye başkanlarımız adına teşekkür ediyorum. ”dedi.

CUMHUR İTTİFAKINI BİR KEZ DAHA HİSSETTİK

Kütahya’ya hizmet için gelene kapısının ardına kadar açık olduğunu ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Milletvekili seçildiğim gün ifade etmiştim. Buradan bir kez daha söylüyorum. Konu Kütahya’ya bir çivi çakmak ise kapım sonuna kadar açıktır. Kim gelirse gelsin, kimliğine bakmaksızın onunla birlikte hangi kapı çalınacaksa kapı kapı dolaşacağım. Bugünde ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile vatandaşlarımızın isteklerini karşılamak adına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında birçok görüşmeler gerçekleştirdik. Görüşmelerde bizlere büyük destek ve müjdeler vererek, Cumhur İttifakını bir kez daha hissettiren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM’a ,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e  ve  bakanlığımıza bağlı bürokratlarımıza partim ve Kütahya halkı adına bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit