Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Ankara ziyaretlerinde Doğalgaz, TOKİ ve Tarihi Yağlı Pehlivan Güreşleri için bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte Ankara’da ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Sahvet Ertürk

buy generic levitra

, “Ankara ziyaretlerimizde önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Bu görüşmeler neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcılarımız Sadir Durmaz, Edip Semih Yalçın ve Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’ın destekleri ile ilçemize getirilmesi planlanan Doğalgaz için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Danışmanı Yüksel Coşkunyürek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kültür, Turizm Bakanlığı kapsamında olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Bu görüşmelerimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcılarımız Sadir Durmaz, Edip Semih Yalçın ve Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a ve İl Başkanımız Selçuk Alıç’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit