İçişleri Bakanlığı tarafından tüm illere gönderilen genelge kapsamında Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, beraberinde emniyet ve jandarma yetkilileriyle trafik denetimi yaptı.

https://youtu.be/56_gsV_jl8Q

Durabey kavşağında gerçekleşen uygulamaya, Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek başkanlığında , İlçe Jandarma Komutanı Erdoğan Yüksel, Emniyet Amiri Serhat Akar, jandarma personeli ile polis memurları katıldı.

Trafik haftası etkinliğinde Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek yoldan geçen araçları durdurarak trafik kuralları ve kurallara uymanın ehemmiyeti ve önemi konusunda bilgiler vererek önceden hazırlanan broşürleri takdim etti. Ayrıca Kaymakam İpek, araçlarda bulunan çocuklara çikolata hediye etti.

Kaymakam İpek, gazetemize yaptığı konuşmada, “ 7- 13 Mayıs karayolları trafik güvenliği haftası vesilesiyle bugün sabah saat 11.00’de emniyet kemeri aynı zamanda yaya geçidi uygulamamızı gerçekleştirdik. Ülke genelinde eş zamanlı yaptığımız bu uygulamada milletimize, ülkemize ve vatandaşlarımızın emniyet kemeri bilincinin, emniyet kemeri kullanımında ölümlerin ve yaralanmalarının ne kadar azaldığına dair gerekli bilinci ve bilgiyi ulaştırmak amacıyla yapmış olduğumuz uygulamayı başarıyla sonlandırdık. Tüm vatandaşlarımızdan emniyet kemeri kullanımına azami dikkat göstermeleri, uykusuz iken yola çıkmamalarını rica ediyoruz. Sağlıklı ve güvenli bir trafik diliyoruz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit